Egyéb szolgáltatások

Géptelepítés, karbantartás

Megrendelőink kényelme és biztonságos munkavégzése érdekében igény szerint vállaljuk, hogy a Chemplex által tervezett egyedi berendezéseket a helyszínen, a megrendelő üzemében összeszereljük és szakszerűen, tapasztalt mérnök kollégáink jelenlétében beüzemeljük, segítjük a működés indítását, elvégezzük a berendezés kezelőinek betanítását. A géptelepítés természetesen feltétele a megrendelésnek, csak egy plusz lehetőség, amivel ha élnek megrendelőink, egy kézben tudhatják az általuk megrendelt folyamatot a tervezéstől az indulásig. Megrendelőink kérésére vállaljuk keverőműveink időszakos karbantartási munkálatainak teljesítését, annak érdekében, hogy a szakszerű karbantartás elvégzésével az elkövetkező termelési időszak zökkenőmentes lehessen. További lehetőségként ajánljuk képzett és megbízható szaktudással rendelkező kollégáinkat minden további keverőgép-karbantartás ügyében. Szükség esetén nem csak az általunk gyártott és beüzemelt berendezések, hanem az üzem további gépeinek és tartozékainak az időszakos felülvizsgálatára és azok karbantartásának elvégzésére is vállalkozunk. Ez az időszakos karbantartási művelet magában foglalja a keverőgépek hajtóműveinek, elektromos motorjainak, egyéb vonatkozó gépeknek és berendezéseknek a felülvizsgálatát és gondos ápolását.

Automatizálás

Amennyiben megrendelőnk igényli, az általunk tervezett és gyártott gépek teljes automatizálását biztosítjuk. Szakembereink elkészítik a gyártási folyamathoz és a megrendelői igényekhez legalkalmasabb vezérlést, amely garantálja a munkavédelmi szempontból tökéletesen helytálló és biztonságos üzemeltetést. Belső szakmai forrásunk igénybevételével elkerülhető, hogy erre a speciális területre idegen segítséget kelljen bevonni, így a garancia és a felelősség egy kézbe kerül. Az automatizálás az üzem már meglévő szerkezeteire is kiterjeszthető. Például üzembővítésnél, amikor a Chemplex berendezései telepítésre kerülnek, ezzel egy időben a termelési folyamatban részt vevő egyéb berendezések automatizálása is elvégezhető.

Kisüzemi technológiák

Cégünk szakemberei számos partner számára végeztek teljes körű technológia folyamattervezést elsősorban kisüzemi technológiák tekintetében. A munkafolyamatok tervezése és kivitelezése a megrendelő igényei szerint, a gyártástechnológiához alkalmazkodva történik. A folyamat állomásait a nyersanyag beadagolási fázisától a kiszerelésig képesek vagyunk kivitelezni, akár a végső palackozási, csomagolási és címkézési lehetőséggel is, amikor a szalagról legördülő termék már a végfelhasználó számára kínálandó külsőt is elnyeri.

Ajánlatkérés

Azonnal megveszem, irány a webshop!
Egyedi ajánlatot kérek!
Kérdésed van?

Hívj bizalommal az alábbi telefonszámon: +36 1 347 0682