ChREM 2023,

ahol a hazai gépipar legjobb arcai találkoznak


Mi az a ChREM?
Chemplex Reggeli Etikus Mérnököknek
Alapvetően tudásmegosztáson alapuló közösség, ahol gépész- és tervezőmérnökökkel, ipari termelő vállalatok vezetőivel találkozunk, beszélgetünk és meghívott előadótól tanulunk és ahol tudjuk, segítjük egymás munkáját - egy finom reggeli elfogyasztása mellett.Regisztrálj és biztosítsd be a helyed 2023. ChREM rendezvényeire a piros gombra kattintva és küldjük a pontos információkat a találkozóról a szervezés megkezdésekor.

A tudásmegosztó közösség támogatója: a Chemplex

Miből tudod, hogy a Chrem-közösség neked való?

Ez az a fórum, ahol
a kérdésekre garantáltan érkezik válasz.


Ha van ipari gépekkel, a termeléseddel kapcsolatos kérdésed, fejtörésed, gyere és segítünk!

Ha nincs kérdésed, könnyen lehet, hogy te magad tudsz értékes választ adni azoknak, akik bizonytalansággal küzdenek! Gyere el és adj értékes ötleteket!

Ha gépeket tervezel, gyártasz és
problémád van a gépeiddel, a tervezés alatt álló rajzod sehogy sem áll össze, nem találsz kivitelezőt vagy már kész a prototípus, de csak szereled - gyere, hozd a rajzaidat és nézzük meg együtt.

Ha vezetőként vagy tulajdonosként egy vállalatért vagy felelős és szívesen töltenél egy reggelt vezetők között, akiknek hasonló napi kihívásaik vannak és jól jönnének túlélési gyakorlatok.

Tapasztalt előadóink, mérnöktársaink, vezetőtársaink gondolatai neked is hasznodra lesznek.
Bármelyikben magadra ismersz, köztünk a helyed!

KISS LÁSZLÓ
-Hajtástechnikai szakértőként biztosítom, hogy a gépeid jól működjenek!

Megnézem a rajzodat, válaszolok a kérdéseidre és ha kell, segítek kiválasztani az alkalmazásodhoz pontosan illeszkedő hajtástechnikai berendezést.

SIPOS SÁNDOR
-Folyamatmérnök és vegyipari tervezőmérnök vagyok - fordulj hozzám, ha a folyamataidat, a technológiádat kell megvizsgálni.

Rendszereket, technológiákat adok át - a te folyamataidban is megtaláljuk a hibát. Ha keveréstechnikában akadtál el, akkor is engem keress.

pantner.jpg

PANTNER TAMÁS
-Rendszer-integrátorként segítelek

Ha a részegységeket (motor, vezérlés, mozgatás, pneumatika, hidraulika, mérleg stb.) kell egy rendszerré varázsolni, a legjobb helyen vagy.

"MÁR NAGYON KELLETT A HAZAI IPARnak A CHREM"

Akik a közösségből már profitáltak , ezeket mondták róla.

Chrem 2023 - Jövőre találkozunk!

A tematikák még szervezés alatt vannak, de arra törekszünk, hogy olyan előadókat hívjunk meg, akiknek a segítségével te is kihozhatod a cégedben és a benned rejlő erőt.
Mivel jól tudjuk, hogy az utóbbival takarékosan kell bánnod, előadóink a kezedbe adják a kulcsot. Neked csak el kell venned!

A helyszín: a Rudas Bistro
A Rudas Gyógyfürdő épületében találod.

1013 Budapest, Döbrentei tér 9.

A reggelik időpontja: 9.30-11.30

A regisztráció 9.00-kor kezdődik. Érkezz meg legkésőbb 9.30-ig!

Nézd meg, mennyi mindent viszel magaddal egyetlen chrem üzleti reggeliről

Vesd össze más kétórás elfoglaltsággal és dönts észszerűen!

Kérdezhetsz és válaszolunk. Végre egy hely, ahol felteheted a téged legjobban foglalkoztató kérdéseket! Szakértőink és előadóink a rendelkezésedre állnak.

Olyan témákat válogattunk számodra, amik támogatják a mindennapjaidat vezetőként és magánemberként egyaránt. Hiszen ha figyelsz és vigyázol magadra, vezetőként is jobb leszel!

Az előadások gyakorlatiasak, azonnal beillesztheted a tanultakat a mindennapi munkádba. Ha a későbbiekben segítségre van szükséged, elérsz bennünket!

Belső előadóink megmutatják azt, hogy honnan, hová jutottunk a témák gyakorlati alkalmazásával. Tudod, ha már tolod, toljad durván! Nem lazsálhatsz, kőkemény megvalósítás vár rád!

Tagja leszel egy páratlan közösségnek. Felveszünk a ChREM zárt Facebook csoportjába, ahol a továbbiakban is lehetőséged nyílik a megkezdett kommunikáció folytatására.

Ha a gépeiddel vagy a termeléseddel akad probléma: megismerjük, tanulmányozzuk a helyzetet és a legjobb tudásunkat adjuk, hogy kikerülj abból a helyzetből.

Mindez számodra ingyenes! Persze tudjuk, hogy nem, hiszen fizetsz: az idődet adod, ami a legnagyobb kincsed. Éppen ezért nem élünk vissza vele - bevetünk mindent, hogy azt mondhasd, megérte!

a regisztrációdat azonnal visszaigazoljuk 

Magyarországon minden gép működjön

Tisztában vagyok azzal, hogy a gépeidtől függ a termelés, a teljesítés, a bevétel. A vállalat pedig tőled!  

Hajtástechnikai támogatásommal arra törekszem, hogy a problémádat a legrövidebb időn belül oldjuk meg, ezért hoztam létre a ChREM-et.  

Most kiváló előadóink tudását is elhozzuk neked, hogy még többet profitálj a reggelikből.

– Kiss László

Ha már tolod, toljad durván!

Megvan a képességem arra, hogy átlássak komplex rendszereket. Össze tudom rakni a puzzle darabkáiból a képet és szeretem, amikor a részekből összeáll az egész.  Folyamat- és tervezőmérnökként elsősorban vegyipari területen támogatom a hazai ipar vállalkozásait. 

A ChREM küldetése pontosan az, hogy támaszt adjunk egymásnak, osszuk meg a tudásunkat és segítsünk egymásnak nagyra nőni. 

– Sipos Sándor

A profitod, a hírneved és a következő megrendelésed áll vagy bukik azon, hogy állod-e a sarat és a gépeid bírják-e a termelést.

Szabadulj meg a mindennapi fejtöréseidtől!

Kattints a piros gombra és jelentkezz most egy rövid regisztrációval! 

Gyakori félreértések, kérdések, amelyek visszatarthatnak attól, hogy csatlakozz a Chremhez

Igen. A teljes költséget mi álljuk. Téged az odautazás költsége terhel és a parkolási díj, ha autóval jössz.

Igen, ezt mindenképpen jelezd felénk a jelentkezési űrlapon! 

A Rudas Bisztró előtt is vannak helyek és a Fürdő mellett van egy jó nagy parkoló. Mindkettő fizetős, erre készülj!

Igen. A pontos cím:  

Rudas Bisztró

A Gyógyfürdő és Uszoda épületében találod.
1013 Budapest, Döbrentei tér 9.

Tömegközlekedéssel: 7-es, 8E, 108E, 110-es és 112-es buszokkal, 19-es, 41-es, 56-os és 56A villamosokkal jutsz a helyszínre.

Hivatalosan 11.30-ig, de az a tapasztalatunk, hogy sokan merültök nagy beszélgetésekbe, ezért arra számíts, hogy 12 órakor zárunk. 

Mindenkinek a kérését figyelembe vesszük. Ha nem szeretnéd, utólag nem fogjuk felhasználni azokat a fotókat és videókat, amiken rajta vagy. Ezt a helyszínen megkérdezzük tőled. Ne aggódj. Kollégáink közül is van olyan, aki nem szeret szerepelni. 

Nem baj, ez ne tartson vissza. Senki nem fog rád csúnyán nézni, ha késel vagy korábban kell távoznod. 

Nem baj, ez ne tartson vissza. Senki nem fog rád csúnyán nézni, ha korábban kell távoznod. Az előadók diáit és elérhetőségeit utólag elküldjük a számodra.

Kiss László hajtástechnikában segít: mindennel fordulhatsz hozzá, ami a gépet hajtja, mozgatja. Sipos Sándor folyamatmérnök és vegyipari tervezőmérnök, de az ügyviteli folyamatokat is ő viszi, ezért bátran mondhatjuk róla, hogy jövőtervező mérnök. Pantner Tamás rendszerintegrátor. Vele a géped összehangolásával kapcsolatos kérdésekben jársz jól. A motoroktól, a vezérlésen át a mozgatás, a pneumatika, a hidraulika, a mérleg stb. integrálása, mind az ő területei – a részegységeket állítja össze egy rendszerré.