Vigyél dinamikát a csapatba!

Tudtad, hogy ha közös kihívást szervezel a kollégáidnak, azzal nagyobbat lendítesz rajtuk, mint bármilyen más eszközzel? 

Éppen ezért ne gondolkozz sokat, csak csináld. Egész egyszerűen nem teheted meg, hogy ne vegyél részt egy jó közösségi kezdeményezésben. Ha szétnézel a környezetedben, találsz kihívásokat: csillagtúrák, éjszakai foci, strandröplabda, tájfutás, tájékozódási futás, adománygyűjtés, bármi, ami megmozgat, ami egy emberként lendíti meg a csapatod, az neked úgy kell, mint a friss levegő.  

3 dolog, amin biztosan javít egy közös élmény: 

  1. Kommunikáció: ha közösen kell megküzdeniük egy célért, ha lesznek olyan közös élményeik, amely során egymás támogatását élvezik, a mindennapi munkavégzésben is meg fogják találni a közös hangot. 
  2. Bizalom és együttműködés: a nem szokványos kihívások során olyan oldalukat mutatják meg egymásnak, amely a hétköznapokban rejtve marad. Minél jobban ismersz valakit, annál inkább fogadod a bizalmadba és aki a bizalmadban van, azzal jó eséllyel szívesen kooperálsz. 
  3. Célok elérése: ha megtapasztalják azt, hogy közösen el tudnak érni célokat, ezzel a hozzáállással végzik majd a kollektíva céljaiért végzett munkát is. 

Az idén úgy határoztunk, hogy nem csak részt veszünk, hanem kivesszük a részünket a Jászság Dinamikája Futónap támogatásából, és persze jeleztük a kollégáknak, hogy futni is fogunk. Számunkra fontos érték a térségünk közössége. Jó érzés, hogy támogathatjuk az aktív életet, a kapcsolatépítést, és a saját csapatunknak is hasznára válik a közös élmény. 

A főszervező Konkoly Electro Kft. tulajdonosa -Konkoly Szabolcs- régi jó barátunk és ügyfelünk lévén elég jól ismeri a Chemplexet, így testhezálló támogatói feladatot talált nekünk. A hangulatról és a verseny dinamikájáról kellett gondoskodnunk, ezért úgy találtuk megoldottnak ezt a kihívást, hogy a verseny 3 forgalmas helyszínére 2 dj-t és egy helyi rockzenekart hívtunk, akik egész nap ontották a slágereket és szurkoltak a versenyzőknek. 

A helyzet úgy hozta, hogy telepítések és átadások miatt a kollégáink nagy része különféle vegyi üzemekben végzett rendkívül fegyelmezett és koordinált csapatépítést, így az admin osztályunk képviselte a céget. A lányok ellenőrizték a zene minőségét, a hangulatot és jó tempóban lefutottak egy gyermek, egy rövidebb és egy hosszabb felnőtt távot is. Nem is vártunk tőlük mást. Érem lett a díjuk, mi pedig büszkék vagyunk rájuk! 

A kolléganők sportolnak, de nem futók, ennek ellenére kedélyesen és könnyen teljesítették a távokat. Azt kérték, hogy a következő ilyen alkalommal biztosítsuk a teljes Chemplex-csapat számára a részvételt, mert a rendezés, a programok, a lehetőségek mindk kiválóak voltak – és ezt nem érdemes kihagyni. 

Konkoly Szabolcs a rendezvény után elmondta, hogy az idei volt minden idők legnagyobb induló létszámú versenye. Az 1250 résztvevő arra ösztönzi a szervezőket, hogy a következő években még nagyobbra nyissák a kapukat és felkészítsék a rendezvényt akár 2000 fő részvételére is. Az idén a kiegészítő élmények nagy sikert arattak, ezért biztosan lesz játszótér, Exathlon-pálya, ugrálóvár, íjászat és csobbanás jövőre is.

Itt egy rövid videó, milyen is volt.

2024-ben tehát újra lesz Jászság Dinamikája Futónap, ahová nem csak jászsági résztvevőket várnak. Mi biztosan ott leszünk, ha gondolod, kihívhatod a csapatunkat egy versenyre.  
Ha pedig 2024-ben a Chemplex csapatában versenyeznél inkább, nézd meg, milyen nyitott pozíciók várnak rád és gyere, várunk!

Hasonló tartalmak

Próbáld ki a webshopot!
Kérj egyedi árajánlatot!
Kérdésed van?

Hívj bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36 1 347 0682