IBC tartálykeverő

IBC tartálykeverők sajátosságai

A Chemplex kifejezetten IBC tartály keverésére fejlesztett keverőberendezése minden szabványos méretű IBC tartállyal kompatibilis.

Az IBC tartály használata a rászabott speciális IBC tartálykeverővel gazdaságos. A gyártási idő csökkenthető, mert nem kell egyik tartályból a másikba átszivattyúzni a keverendő közeget, továbbá egy tisztítás után a keverő azonnal a következő szabványos tartályra helyezhető.

Mindig a termeléshez igazítjuk az IBC keverőt. Igény szerint, akár többféle vagy több szinten elhelyezett keverőlapátokkal is rendelhető, így a tartály egész térfogatában egyenletes lesz a homogenizálás, elkerülhetjük az inaktív zónák kialakulását, ami kisebb lapátméretnél elő szokott fordulni.

Kisebb és nagyobb sűrűségű közegekhez egyaránt használható. A Chemplex IBC tartálykeverőket a megfelelő lapátkialakítással és optimalizált keverési sebesség tartománnyal, motorteljesítménnyel szállítjuk. Megismerjük a feladatot és személyre szabott, a technológiához illeszkedő IBC tartálykeverő berendezést gyártunk.

Az IBC tartálykeverő alkalmazási területe

Legtöbbször festékgyártás, vegyipar, mezőgazdasági területén alkalmazzák, de standard mérete miatt rendkívül elterjedt, a papíripartól a gyógyszeriparig sok helyen használják.

Ezen keverők lényege a rugalmasság, hiszen a keverőelemet változtatva, akár különböző viszkozitású anyagokat is homogenizálhatunk ugyanazzal a berendezéssel.

IBC tartálykeverők testreszabása, jellemzői

– A homogenizálandó közegnek megfelelően számos keverőlapáttal rendelhető, akár nyíló kivitelben is.
– Mobil- és falra szerelhető keverő változatokat is készítünk, amelyek több tartályhoz is alkalmazhatóak.
– Rendelhető direkt hajtással, vagy csigahajtóművel is, villanymotorral vagy légmotorral.
– Amennyiben az alkalmazás szükségessé teszi, a fordulatszám frekvenciaváltó segítségével változtatható, 70-350 min-1 tartományban.
– A motorteljesítmény 0,55 – 2,2 kW között az alkalmazáshoz optimalizálható. Légmotornál ez a tartomány 4 kW is lehet.
– A keverőlapát átmérője: 120 – 550 mm közötti, rendelhető propellerrel, turbinával, illetve nyíló lapátos kivitelben is.

Légmotoros keverő IBC tartályon - Nézd meg működés közben!

Miért jók az IBC tartálykeverők?

Ajánlatkérés

Azonnal megveszem, irány a webshop!
Egyedi ajánlatot kérek!
Kérdésed van?

Hívj bizalommal az alábbi telefonszámon: +36 1 347 0682