Standard keverőgépek

Standard keverőgépeink azok a keverők, amelyeket a legnagyobb mennyiségben igényeltek tőlünk ipari keverési feladataitokra. Azért, hogy gyorsan és hatékonyan tudjuk támogatni a fejlesztésedet, ezekből a keverőkből teljes családokat alkottunk, különféle közegekhez, teljesítményhez és keverési célokhoz. A keverőberendezések paramétereit az egyes termékaloldalakon éred el.
Standard keverőgépeinket folyamatosan bővítjük, mert a festékkeverés, a háztartásvegyipar, az élelmiszeripar és a tejipar számára is vannak már standard családjaink. Ezek közül a legjellemzőbben: oldalkeverők, IBC keverők akár légmotoros kivitelben is, műanyag tartályos keverők, gyári ballonokban használatos gyorskeverők, porbeoldáshoz alkalmas gyorskeverők. Ha ezeken a területeken számítasz gyorskeverőre, keverős készülékre, univerzális keverőre, emelehető, cserélhető tartályos keverőre stb. – nézd meg az egyedi keverőgépeinket, mert szinte biztosan gyártottunk már olyan berendezést, amelyre éppen most szükséged van!  

Standard keverőgép típusok

Aqua sorozat

Saját tervezésű és gyártású keverőgép sorozatunk az Aqua szolgálja ki a víz- és szennyvízkeverés feladatait. A sorozat keverőberendezéseit négy termékcsoportba osztottuk. A termékek szinte a raktár polcáról vehetők le, mert már nem a tervezéstől kezdjük a munkát, azonban minden egyes keverőnket egyedi feladatra gyártjuk: a gyártást adatgyűjtés és analízis előzi meg. Mindezekkel együtt gyorsan elérhetők a keverőberendezések.

Bestia sorozat

Ismerd meg a Bestia-családot! Egy kipróbált, éveken át tesztelt és fejlesztett, egy nulláról tervezett géphez képest nagyon gyorsan, akár 2 hónapon belül elérhető keverőgép család a legjáratosabb keverési feladatokra.

A sorozat elemei között az egyszerűbb alkalmazásoktól a nehezebb vegyipari irányon át a nagyobb terhelésekre alkalmas gépeket találsz. A sort a BEAST keverőgép zárja, ami egy olyan monstrum, amit bárhol bevethetsz.