Háromfázisú frekvenciaváltó


háromfázisú_frekvenciaváltó

Háromfázisú frekvenciaváltó felhasználása

A háromfázisú frekvenciaváltók termékaloldalon minden műszaki információt és segítséget megtalál az Ön műszaki igényeinek megfelelő Motovario vagy Delta háromfázisú frekvenciaváltó kiválasztásához. Ha az árakat szeretné megismerni, vagy pontosan tudja melyik az a frekvenciaváltó készülék, amelyre szüksége van, kattintson át a webshopba, ahol a háromfázisú frekvenciaváltó árakról és rendelkezésre állásról azonnali információhoz jut. A háromfázisú frekvenciaváltók jól lefedik az ipari megoldásokhoz szükséges inverterek skáláját: 0,04 kW-tól 450 kW-ig szerezheti be a szükséges háromfázisú frekvenciaváltót rövid időn belül (a kívánt termék elérhetőségét a webshopban azonnal leellenőrizheti).WEBSHOP

Háromfázisú frekvenciaváltó típusok

Motovario LM 16 frekvenciaváltó, a kis okos háromfázisú kivitele

A Motovario LM 16-os háromfázisú frekvenciaváltó kivitele 400 V háromfázis betáppal 0,75 kW-11 kW-ig a háromfázisúak között a legkisebb a sorozatban. Az okos minősítés jogos, hiszen más hasonló paraméterekkel rendelkező háromfázisú frekvenciaváltókkal szemben az alaptípus is rendelkezik meglepő tulajdonságokkal. A vektorszabályzás, az SLV vektoros vezérlés, ötféle digitális bemenet, beépített zavarszűrő mellett PID funkciója is van, azaz szivattyús nyomástartás, ami a legtöbb gyártónál szinte kizárólag a nagyobb egységekben fordul elő. A további funkciókért töltse le az LM16 háromfázisú frekvenciaváltó katalógusát, vagy ellenőrizze azonnal a készletet és az árát a webshopban.

háromfázisú_frekvenciaváltó

háromfázisú_frekvenciaváltó

Motovario EM16 IP20 inverter, az összetett rendszerek frekvenciaváltója

A Motovario EM 16-os háromfázisú frekvenciaváltója 0,75 kW-18,5 kW-ig a megrendelői elvárásoknak megfelelően számos feladatot el tud látni: a vektorszabályzás, az SLV vektoros vezérlés, hatféle digitális bemenet, két relé kimenettel rendelkezik, beépített EMI zavarszűrő, PID funkció. A maximális védelem érdekében vész-stop funkcióval is el van látva. A további funkciókért töltse le az EM16 katalógusát, vagy ellenőrizze azonnal a készletet és az EM16 háromfázisú frekvenciaváltó árát a webshopban. Ott kérdésre adhat okot az, hogy az IP20-as kivitel kedvezőbb árfekvésű, mint az IP66-os. Ennek az a magyarázata, hogy az IP66-os egy technológiai újdonság, amely vízálló, zárt és közvetlenül az ipari környezetbe telepíthető, kapcsolószekrény használata nélkül.

***Motovario EM16 IP66 inverter - Szenzáció: az üzemi környezetbe közvetlenül telepíthető zárt, vízálló kivitel főkapcsolóval

A Motovario forradalmi újdonsága, az EM 16-os IP66 háromfázisú frekvenciaváltó. Kialakításának köszönhetően vízálló és teljesen zárt, ezért közvetlenül az üzemi környezetbe, a villanymotor mellé, vagy az üzem falára telepíthető, ami hihetetlen módon megkönnyíti a beüzemelését. Az IP66 választásával Ön megspórolja a kapcsolószekrény és a szerelvények költségét, a munkával járó villanyszerelési díjat és a többletidőt. 0,75 kW-11 kW-ig a megrendelői elvárásoknak megfelelően számos feladatot el tud látni: a vektorszabályzás, az SLV vektoros vezérlés, hatféle digitális bemenet, két relé kimenet, beépített EMI zavarszűrő, PID funkció. A maximális védelem érdekében vész-stop funkcióval is el van látva. A további funkciókért töltse le az EM16 katalógusát, vagy ellenőrizze azonnal a készletet és az EM16 háromfázisú frekvenciaváltó árát a webshopban.

háromfázisú_frekvenciaváltó
háromfázisú_frekvenciaváltó

Motovario AM 16 háromfázisú frekvenciaváltó, a szuperpotens

A Motovario AM 16-os háromfázisú frekvenciaváltója 0,75 kW-90 kW-ig az ipar megbízható és szupertechnológiával rendelkező kiszolgálója, aminek tervezését a nagyipari megrendelők elvárásai ihlették. Kisebb teljesítményű háromfázisú frekiváltó kivitelekhez képest a digitális bemenetek száma 8, PLC funkcióval van bővítve és Encoder bővítőkártyát kezel. A maximális védelem érdekében vész-stop funkcióval is el van látva. A további funkciókért töltse le az AM 16 katalógusát, vagy ellenőrizze azonnal a készletet és az AM16 háromfázisú frekvenciaváltó árát a webshopban.

Delta háromfázisú frekvenciaváltó típusok

háromfázisú_frekvenciaváltó

Delta VFD-EL frekvenciaváltó, az egyszerűbb feladatokra

Ezek a frekvenciaváltók jól alkalmazhatók például kis terhelésű szállítószalagokhoz,ventilátorokhoz, vagy szivattyúk meghajtására. 0,4-4 kW-os teljesítményhatárig nyújtanak lehetőséget a motorok fordulatszámának szabályozására. A V/f szabályozási móddal a VFD-EL inverter az egyik leggazdaságosabb megoldás ipari és lakossági berendezésekben egyaránt. A frekvenciaváltó saját kezelőfelületről egyszerűen programozható. Rendkívüli rugalmasságot biztosító funkciók, így például a beépített zavarszűrő, a vészstop, a PTC hővédelem kezelés, az energiatakarékos mód, sok plusz lehetőséget kínálnak a felhasználók számára.

Delta VFD-E inverter, az összetett rendszerek frekvenciaváltója

A VFD-E sorozatú frekvenciaváltó a kedvező ár-érték arány miatt népszerű inverter a felhasználók körében. Vektorszabályzásra alkalmas és számos lehetőséget biztosít a modulos kialakítású kártyás bővíthetőség. Alapkivitelben beépített fékezőegység, zavarszűrő, programozható ventilátor üzemmód, leszerelhető előlap távműködtetéshez és egyéb funkcionalitás teszi az „E”- típusú invertert a legsokrétűbbé, mely 0,4-22 kW teljesítményekben érhető el. Fordulatszám szabályzó berendezéseink népszerűek csomagológépek, színházi alkalmazások, műanyag feldolgozás, keverőművek hajtásrendszereiben.

háromfázisú_frekvenciaváltó
háromfázisú_frekvenciaváltó

Delta VFD-C2000 frekvenciaváltó nagy teljesítményű motorokhoz

A Delta VFD-C2000 inverter egy új fejlesztés, amely nagy teljesítményű, változtatható frekvenciájú technológia. Jellemzője, hogy sokoldalúan bővíthető nagy sebességű kommunikációs rendszerekhez (Profibus, DeviceNet, Modbus TCP és EtherNet). A frekvenciaváltó felépítése moduláris, karbantartása egyszerű. Az inverter saját felületről egyszerűen kezelhető, ugyanakkor szoftveresen is programozható. Teljesítménytartománya 0,75 kW-tól egészen 450 kW-ig terjed. Alkalmazása nagy terhelésű szállítószalagok, emelőgépek, extruderek, szivattyú-rendszerek meghajtása esetén előnyös.