Egyfázisú frekvenciaváltó


Egyfázisú_frekvenciaváltó

Egyfázisú frekvenciaváltó felhasználása

Az egyfázisú frekvenciaváltó palettánk egyszerűen programozható, kompakt kivitelű készülékek sorozatából áll, amelyek extrém hatásfokuk és csendes működésük okán széles felhasználást tesznek lehetővé. Készülékeink 2,2 kW-ig jól lefedik az egyszerűbb ipari és lakossági alkalmazásoknál igényelt inverterek skáláját. Pályahajtások, ventilátorok, szivattyúk, csomagológépek, textilipari gépek frekvencia szabályzására kifejezetten ajánljuk a Motovario egyfázisú frekvenciaváltó típusait.

Egyfázisú villanymotorok meghajtására nem alkalmas csak a 230/400V-os tekercselésű háromfázisú villanymotorokéra. A bemenet 1x230V! Kimenet 3x230V!WEBSHOP

Motovario egyfázisú frekvenciaváltó típusok

Motovario LM 16 frekvenciaváltó - a kis okos

A Motovario LM 16-os egyfázisú frekvenciaváltója 0,18 kW-2,2 kW-ig a legkisebb egyfázisú készülék a sorozatban. Nem véletlen az okos minősítés, hiszen más hasonló paraméterekkel rendelkező egyfázisú frekvenciaváltókkal szemben már az alaptípus is rendelkezik meglepő tulajdonságokkal. A vektorszabályzás, az ötféle digitális bemenet, a beépített zavarszűrő mellett PID funkciója is van, azaz szivattyús nyomástartás, ami a legtöbb gyártónál szinte kizárólag a nagyobb egységekben fordul elő. A további funkciókért töltse le az LM 16 katalógusát, vagy ellenőrizze azonnal a készletet és az egyfázisú frekvenciaváltó árát a webshopban.

Egyfázisú_frekvenciaváltó
Egyfázisú_frekvenciaváltó

Motovario EM 16 IP20 egyfázisú frekvenciaváltó az összetettebb feladatokra

A Motovario EM 16 IP20-as egyfázisú frekvenciaváltója 0,37 kW-2,2 kW-ig a megrendelői elvárásoknak megfelelően számos feladatot el tud látni: vektorszabályzás, hatféle digitális bemenet, két relé kimenet, beépített EMI zavarszűrő, PID funkció. A maximális védelem érdekében vész-stop funkcióval is el van látva. A további funkciókért töltse le az EM 16 katalógusát, vagy ellenőrizze azonnal a készletet és az egyfázisú frekvenciaváltó árát a webshopban. Ott kérdésre adhat okot az, hogy az IP20-as kivitel kedvezőbb árfekvésű, mint az IP66-os. Ennek az a magyarázata, hogy az IP66-os egy technológiai újdonság, amely vízálló, zárt és közvetlenül az ipari környezetbe telepíthető, kapcsolószekrény használata nélkül.

***Motovario EM 16 IP66 egyfázisú frekvenciaváltó - Szenzáció: az üzemi környezetbe közvetlenül telepíthető zárt, vízálló kivitel főkapcsolóval

A Motovario forradalmi újdonsága, az EM 16-os IP66 egyfázisú frekvenciaváltó. KIalakítása vízálló és teljesen zárt, ezért közvetlenül az üzemi környezetbe, a villanymotor mellé, vagy az üzem falára telepíthető, ami hihetetlen módon megkönnyíti a beüzemelését. Az IP66 választásával Ön megspórolja a kapcsolószekrény és a szerelvények költségét, a munkával járó villanyszerelési díjat és a többletidőt. 0,37 kW-2,2 kW-ig számos ipari feladatra kitűnő választás: vektorszabályzás, hatféle digitális bemenet, két relé kimenet, beépített EMI zavarszűrő, PID funkció. A maximális védelem érdekében vész-stop funkcióval is el van látva. A további funkciókért töltse le az EM 16 katalógusát, vagy ellenőrizze azonnal a készletet és az egyfázisú frekvenciaváltó árát a webshopban.

Egyfázisú_frekvenciaváltó

Delta egyfázisú frekvenciaváltó típusok

Delta VFD-L frekvenciaváltó egyszerűbb feladatokra

A Delta VFD-L fordulatszám szabályzó 0,75 kW-ig biztosít V/f szabályzást. Termékeink közül ez a legkedvezőbb árfekvésű típus, hazai raktárunkról folyamatosan, azonnali szállítással érhető el. A frekvenciaváltó saját kezelőfelületről egyszerűen programozható, így az inverter a beépített potenciométerének köszönhetően egyedileg és DIN sínre sorolva is kiválóan alkalmas kis terhelésű forgatási feladatokhoz, ventilátorokhoz, szivattyúk szabályozására. Kiegészítő kábellel számítógépről is paraméterezhető, az üzemi funkciók folyamatosan figyelhetők.

Egyfázisú_frekvenciaváltó
Egyfázisú_frekvenciaváltó

Delta VFD-EL frekvenciaváltó összetettebb feladatokra

A Delta 3.2 VFD-EL inverter 2,2 kW-os teljesítményhatárig nyújt lehetőséget a motorok fordulatszámának szabályzására. A V/f szabályzási móddal az egyik leggazdaságosabb megoldást biztosítja ipari és lakossági berendezésekben egyaránt. A frekvenciaváltó saját kezelőfelületről egyszerűen programozható, kiegészítő kábellel számítógépről is paraméterezhető, az üzemi funkciók folyamatosan figyelhetők.

Az inverter beépített zavarszűrője, a vészstop, PTC hővédelem kezelése, az energiatakarékos mód, mind-mind rendkívüli rugalmasságot adnak a felhasználók számára. Fordulatszám szabályzó készülékeinket főként kis terhelésű szállítószalagokhoz, szivattyúk, csomagológépek meghajtására javasoljuk.