Festékkeverő


Disszolver keverőgép

A disszolver keverőgép előnyei közepes és magas viszkozitású anyagok keverésénél mutatkoznak meg leginkább. Ezeket a speciális, függőlegesen mozgatható keverőgépeket kifejezetten ezekre a feladatokra terveztük. A disszolver keverő egyszerűen kezelhető, minimális karbantartási igényű, olcsó üzemeltetésű, ugyanakkor masszív és megbízható üzemű keverőgép.


AJÁNLATKÉRÉS RÉSZLETEK >

Laboratóriumi keverőgép

A laboratóriumi keverők egy gyártási folyamat kidolgozására készülnek, többnyire tesztüzemre használatosak. Segítségükkel tesztelhető és alakítható véglegessé az a technológiai folyamat, amely majd a termelés alapja lesz. A bizonytalan eredmény miatt, ezeket a teszteket jellemzően kisebb méretű, de hasonló geometriájú tartályokban, laborkeverők segítségével szokták elvégezni.


AJÁNLATKÉRÉS RÉSZLETEK >

Fali keverőgép

Sok olyan alkalmazás létezik, amikor az üzem különböző helyein használt mobil tartályokban kell keverési feladatot végezni. Ezekben az esetekben nem lehetséges (és sokszor nem is szükséges) minden tartályra külön keverőt telepíteni, ezért az üzem egy kitüntetett pontjába fixen telepített függőlegesen emelhető keverőművel végezzük el a szükséges keverési feladatokat. A fali keverő emelése történhet kézi vagy gépi erővel.


AJÁNLATKÉRÉS RÉSZLETEK >