Mobil hordókeverőgép
Mobil hordókeverőgép sajátosságai

Ha jellemzően hordóban kell folyadékokat keverni, egyéb állagú anyagot folyadékba beoldani, homogenizálni vagy ülepedést megakadályozni ez a mobil keverőgép fogja segíteni a munkádat. Itt van róla egy videó, nézd meg >>


Raklap-kompatibilis “béka lábakon” áll, azaz görgős a könnyű helyváltoztatás érdekében: oda tudod tolni, ahol szükséged van rá.

A keverőelem emelhető / süllyeszthető (minimum és maximum állással a túlmozdítás ellen), ezért univerzális, bármilyen hordónál alkalmazható: akár műanyag, akár acélhordók fordulnak elő az üzemben.

A mobil hordókeverő működtetése egyszerű, felhasználóbarát: bekapcsolás, kikapcsolás, vészstop, emelés, süllyesztés és fordulatszám változtatás. Pár gomb, amelyet bármelyik kolléga gyorsan megtanul használni. Érzékelő szenzor gondoskodik arról, hogy a keverőelem ne tudjon elindulni addig, amíg nincs rögzítve a hordón.

A berendezés rövid határidőn belül testre szabható és elérhető. Robbanásbiztos kivitelben vegyipari, háztartásvegyipari, festékipari vagy további, vegyszerekkel dolgozó üzemek számára, de akár a nagyon magas minőségi követelményeket támasztó élelmiszeripar is számíthat erre a keverőberendezésre betapadásmentes felületkezeléssel, élelmiszeriparban járatos kenőanyagok használatával.

Mobil hordókeverő alkalmazási területe

Közepes és közepesnél nagyobb termelési kapacitású üzemek számára ideális választás, kiváltképpen, ha sokféle anyaggal kell dolgozni, amik között a hígabb és egészen viszkózus anyagok is előfordulnak. Kimondottan hasznos ez a keverőgép, ha robbanásbiztos közegben van szükség a keverőgépre pl.: festékipar, vegyipar, háztartásvegyipar.

Természetesen elérhető nem robbanásveszélyes közegben használható változat is.

Praktikusan használható abban az esetben is, ha a hordó tartalma a tárolás, szállítás során leülepedett és az anyagot a felhasználás előtt fel kell keverni.AJÁNLATKÉRÉS

mobil hordókeverő

A mobil hordókeverőgép felépítése

  • - A berendezés kerekeken gurítható így az üzemben bárhol bevethető. Egyszerűen a felhasználás helyére tolható.
  • - A berendezés lábait úgy alakítottuk ki hogy igazodnak a szabványos raklapokhoz. Így bármilyen raklapra helyezett hordóhoz kényelmesen odatolható.
  • - Függőlegesen gépi emelésű, azaz a keverőszár a kezelőgombokkal fel - le mozgatható a videóban látható egyszerű módon.
  • - A felhasználáshoz optimális keverési sebességet a fordulatszám szabályozóval lehet igény szerint állítani.


mobil hordókeverő

Milyen anyagok keverésére alkalmas?

Híg és egészen sűrű, viszkózus anyagokhoz is használható. A széles fordulatszám tartomány (egyes típusok akár 1400 1/perces fordulatra is képesek) és jellemzően gyors fordulatú disszolvertárcsás keverőelem (igény szerint más típust adunk) biztosítja, hogy szinte nincs olyan anyag, amit ne tudna átkeverni. Akár az egész tengely lehet gyorscsatlakozású, így könnyen és gyorsan cserélhető, vagy mosható.


AJÁNLATKÉRÉS

Kiegészítők / Testreszabhatóság

- Bármilyen acél- vagy műanyag hordóhoz alkalmazható, a videóban egy 200 literes változatra kialakított keverőgép látható.

- ATEX, robbanásbiztos közegbe vagy normál felhasználásra is kérhető.

- A disszolvertárcsás keverőelem mellett többféle keverőlapát igényelhető.

- A hordókeverőgép el van látva a megfelelő munkavédelmi kiegészítőkkel. Nem lehet túlemelni, túl alacsonyra ereszteni, van rajta hordóérzékelő, így valóban csak akkor lehet elindítani, ha ott a hordó.


AJÁNLATKÉRÉS

mobil hordókeverő

Mennyi időn belül érhető el?

A normál, nem robbanásveszélyes közegben működő berendezéseket 8-12 hét alatt, a robbanásveszélyes közegben működő alternatívákat kb 16 hét alatt tudjuk legyártani.


Garancia

24 hónap garanciát biztosítunk és saját szerviz szolgálattal állunk rendelkezésre.


AJÁNLATKÉRÉS

Mobil hordókeverőgép robbanásveszélyes közegbe


Nézd meg a teljes listát a Youtube csatornánkon!