Disszolver keverő

A Chemplex disszolver keverő berendezés sajátosságai

A disszolver keverőgép előnyei közepes és magas viszkozitású anyagok keverésénél mutatkoznak meg leginkább. Ezeket a speciális, függőlegesen mozgatható keverőgépeket kifejezetten ezekre a feladatokra terveztük. A disszolver keverő egyszerűen kezelhető, minimális karbantartási igényű, olcsó üzemeltetésű, ugyanakkor masszív és megbízható üzemű keverőgép.

 

A disszolver festékkeverők felhasználási területei

Disszolver keverőgépek előnyösen alkalmazhatóak, ha az üzemben a munka hatékonyabban végezhető el mobiltartályokkal, mint fixen telepített tartályokra szerelt keverőberendezésekkel. Disszolver keverő használatakor az üzemben található mobil tartályokat kell az üzem kitüntetett helyére telepített függőleges tengelyű emelhető disszolver keverő berendezés alá szállítani. Ezt követően a berendezés keverőszára az azt tartó felépítménnyel együtt a tartályba süllyeszthető és már kezdődhet is a termelés.

A disszolver keverő készülékek széles körűen használhatók festékek, bevonatok, ragasztók, gyanták, stb. gyártására, ezért elsősorban a vegyipar és a festékipar technológiai folyamataiba illeszthetők be.

A disszolver keverő testreszabása, jellemzői

A disszolver keverőmű egyedi szerkezet, amely az üzemi technológia megismerése alapján, ahhoz legalkalmasabb paraméterekkel készül el a megrendelő elvárásainak megfelelően, az alábbi tartományok és jellemzők szerint.

– A Chemplex által gyártott disszolver keverő fordulatszám-tartománya: 600-1200/min
– A gyorskeverők fordulatszáma elektronikusan szabályozható, így az optimális gyártási feltételek könnyen beállíthatóak.
– A kialakított merev szerkezet hosszú élettartamot biztosít.
– A disszolverkeverő tengelyére eső nyomatékot biztonságos, többsoros ékszíjhajtással visszük át. Az ékszíj feszesség beállítása egyszerűen, villáskulcsok segítségével elvégezhető.
– A Chemplex által gyártott disszolver keverő biztonságos üzemeltetését beépített határérték-kapcsolók garantálják. A keverő csak akkor működik, ha a szenzor érzékeli a tartály jelenlétét, és megfelelő magasságban van a keverőlapát.
– A disszolverkeverő többféle tartályrögzítő mechanizmussal rendelhető. Készítünk egyszerű láncos megfogókat, de akár elektromosan vezérelhető rögzítőkarokat is.
– A felépítményt mozgató hidraulika hosszú élettartamú, kevés karbantartást igényel.
– Disszolver keverő készülékünk vezérlése a keverő berendezés része. A kezelőfelület a keverőgép tartószerkezetén kap helyet, közel a tartályhoz, így az optimális gyártási paramétert a kezelő könnyen be tudja állítani.

Disszolvertárcsás keverők a gyakorlatban - Hogy működik? Mikor érdemes használni?

Disszolver keverő saját tartállyal - Nézd meg működés közben!

Ajánlatkérés

Azonnal megveszem, irány a webshop!
Egyedi ajánlatot kérek!
Kérdésed van?

Hívj bizalommal az alábbi telefonszámon: +36 1 347 0682