Egyfázisú villanymotor


egyfázisú_villanymotor

Az egyfázisú villanymotor felhasználása

Az egyfázisú villanymotor praktikus választás háztartási elektronikai készülékek, szivattyúk vagy kisebb műhelyi gépek meghajtására. Az egyszerű 230 V-os villanymotorok legnagyobb előnye, hogy a minden háztartásban előforduló árammal, direktben megtáplálva üzemeltethetőek.


Variációk egyfázisú villanymotorokra

Az egyfázisú villanymotorok 0,09 kW-tól egészen 3 kW-ig kaphatóak, alumíniumházas kivitelben, üzemi kondenzátorral szerelve. Fordulatszámukat tekintve 2-4-6 pólusban (2800-1400-900 1/perc) rendelhetők. Az egyfázisú villanymotor ismertetőjele a katalógusban az MYT jelzés. Jászberényi raktárunkról a Simotop egyfázisú villanymotorok 1,5 kW-ig a megrendeléstől számított 1-2 munkanap alatt szállíthatók, IP55 védettségi kategóriában.


Kérdése van? Hívjon minket bizalommal
+36 1 347 0682

A Simotop elektromos motorok előnye

A Simotop villanymotor biztonságos, hibamentes üzemeltethetősége, könnyű beépíthetősége miatt egyaránt kedvelt a gépgyártó, géptervező szakemberek és a végfelhasználók körében. A Simotop elektromotor megfelel az európai, orosz és más nemzetközi szabványoknak, az Európai piacot kiszolgáló több mint 10.000 m² raktári területnek köszönhetően a szállítási határidők minimálisak. A villamos motorok részletes műszaki adatlapjai és a beépítési méretek rendszerünkben néhány kattintással elérhetőek.


Rendelhető opciók egyfázisú villanymotorhoz

- Indító kondenzátor
- IP56 növelt védettség
- Talpas és/vagy peremes rögzítés
- PTO - túlmelegedés esetén bontó hőérzékelő
- PTC - ellenállás-változást mutató hővédelem