Majd 20 éve gyártunk ipari folyadék- és porkeverőket. Ez idő alatt felhalmoztunk nagyon sok olyan tapasztalatot, amivel itthon kevesen rendelkeznek. Készítettünk több száz keverőgépet, aminek a nagy része még ma is üzemel. Gépeink dolgoznak a vegyiparban, festékiparban élelmiszeriparban, gyógyszeriparban, vízkezelésben. A legkülönbözőbb helyeken.

Az elmúlt 20 évünk legizgalmasabb gépei

És most mit csináltunk? Nem fogod elhinni.


Az elmúlt 20 év legizgalmasabb gépeit berendeztük egy szűrhető és kereshető online katalógusba, hogy néhány kattintással ki tudd választani azt a gépet, amire neked szükséged van. Miért? Azért, hogy ne kelljen mindig mindent elölről kezdeni. Neked se, nekünk se.


gepeink.chemplex.hu


Tegyük fel, hogy keverőgépre van szükséged (ha nincs, akkor ugorj az utolsó bekezdésre). A katalógusban nagy valószínűséggel találsz olyan berendezést, ami vagy pont jó lesz neked, vagy nagyon hasonló ahhoz, ami kell.


Képzeld el, hogy mennyivel egyszerűbb valamiről úgy egyeztetni, hogy nagyjából már tudod, hogy neked valami ehhez hasonló kell. Nem egy fehér lap fölött elmélkedünk, hanem pár kattintással leszűröd azokat a gépeket, amik leginkább szóba jöhetnek.


Azokat, amik legjobban illeszthetők vagy a meglévő környezetbe, vagy a terveidbe. Innentől gyorsabban kapsz árat, gyorsabban egyezünk meg és gyorsabban készül el a gép. Te pedig gyorsabban kipipálhatsz valami olyat, amivel lehet, hogy nem szívesen vesződsz.

Helyette tudsz foglalkozni azzal, ami a lényeg: hogyan hozd ki a gépből a legtöbbet. Mi is ezt akarjuk!


gepeink.chemplex.hu


És mi van, ha (még…) nincs keverőgépre szükséged? Akkor is nézz be a gepeink.chemplex.hu weboldalra! Hátha megtetszik maga a módszer, ahogy megcsináltuk az egészet és te is megcsinálod ugyanezt a saját gépeiddel. A tudást meg kell osztani.


(Kattints a képre és nézd meg!)

gepeink.chemplex.huA Techmonitorban magazinban is elújságoltuk, hogyan tudsz a leggyorsabb keverőgépet beszerezni:Olvasnál folyadék- és porkezelés témában?

Kattints a címre!

Elnézést, Uram, Ön ínyenc, vagy beéri instant levessel is?

Ha már tolod, toljad durván!