Mindenki nagyon élvezte a Chemplex Vízi Sport Napot, amit első alkalommal rendeztünk meg (de biztosan nem utoljára). Egy hajóban evezünk, egy irányba hajtunk most már 18 éve.



Egy csapat akkor lehet sikeres, ha kollégák között meg van az összhang, jól ismerik egymást, és meg van az affinitás, nyitottság egymás iránt. A legjobb, amikor a kollégák kezdeményezik a csapatépítőt és szívesen tesznek érte.


Köszönjük Gergőnek, a Folyadék és Porkezelés üzletágunk vezetőjének az aktív szervezkedést. Volt kajak, SUP és mindenki kedvence: sárkány hajó. A bátrabbak csobbantak is, tökéletesen kihasználtuk az utolsó meleg napokat.




Egy cég dönthet így, és dönthet úgy, hogy nem szervez semmit. A Chemplexnél mi arra szavazunk, hogy az emberi oldalunk is fontos a munkában. Ezt most már 18 év tapasztalat támasztja alá. Vannak akikkel tényleg tizenéve' hajtunk együtt, de azt is öröm látni, ahogy az új kollégák gyorsan felveszik a fonalat. Köszönjük az összes csapattagnak a helytállást!




18 évesek lettünk, 18 év sikere van mögöttünk, 18 ajándékkal készülünk az ősszel. Hamarosan előrukkolunk a meglepetésekkel!



Ha már tolod, toljad durván!


Kiss László és Sipos Sándor


Chemplex tulajdonosok