Egy online platform, ahol csak megadom az adatokat és akár néhány órán belül átvehetem az ipari fogaskerekes hajtóművet! "Végre!' - mondja a géptervező. "Ezt kerestem!" - kiált fel a termelő. Elkészült a hajtomu24.hu oldal, az ipari fogaskerekes hajtóművek rajongóinak -célgépépítők, célgéptervezők és termelő vállalatok vezetői, beszerzői-, ezt nézzétek meg! A felület a gyors, hatékony és célirányos intézkedésre ad lehetőséget, ha azonnal hajtóműre van szükség. A Techmonitor hasábjain megjelent egy cikk a hajtomu24.hu-ról, kattints és olvasd el a a bejegyzés alján található képre kattintva!


Ipari fogaskerekes hajtóművek, azonnal?


Hajtómű 24 órán belül

A képre kattintva megnyílik a hajtomu24.hu


Az idő - pénz! Az eddigi szállítási idő törtrésze alatt végezheted el a hajtómű cseréjét. SOS helyzet esetén a gyártás akár azonnal elkezdhető és néhány órán belül beépíthető a hajtómű. Nem kell többé kompromisszumos megoldásokba beleállni, mert elérhető a tökéletes, a feladatnak megfelelő, csúcsminőségű alkalmazás. A Motovario hajtóművek ugyanis a legtöbb esetben elenyésző idő-ráfordítással beépíthetőek egy másik, meghibásodott hajtómű helyére. Hogy hogyan lehetséges ez? A cikkből kiderül.


Ez jól hangzik, de mennyibe kerül?

Ez jól hangzik, de mennyibe kerül? Kérek egy ajánlatot!Mit gondolunk az időről?Ja, hogy neked speciális hajtásra van szükséged? Semmi gond, fel vagyunk készülve a legtöbb műszaki elvárásra; alumínium- és öntöttvasházas kivitelekkel és speciális környezeti igénybevételnek megfelelő hajtóműveket is tudunk adni. Mivel az alkatrészek készleten vannak, a hajtóművek javítása is felgyorsul és az is helyben történik.

Kockázat? Nulla!

M3 garanciánk nagyobb biztonságot ad neked, mint gondolnád.


Mi az az M3 garancia?
M1 - Minőségi garancia 12+12 hónapon át!


A Chemplex MOTOVARIO hajtóművekhez és a hozzájuk szállított motorokhoz, a gyári 12 hónap garancia mellett egyedülálló, +12 hónap garanciát nyújtunk. Meghibásodásuk esetén a hajtóműveket 24 hónapig díjmentesen szervizeljük, vagy szükség esetén cseréljük. (A díjmentes szerviz a Chemplex profi és jól felszerelt karbantartó/javító bázisán valósul meg.)


M2 - Megfelelő nyomaték garancia – avagy garantáljuk azt, hogy az optimális teljesítményű és beépíthetőségű hajtóművet kapod!


De előtte kérdezd Kiss Lászlót, az ország legkeresettebb hajtómű szakértőjét! (hajtomuszakerto@chemplex.hu) Ez a lehetőség természetesen díjmentes. Sem gyengébb, sem kihasználatlanul nagyobb hajtóművet nem szeretnénk kiadni. A cél, hogy a megfelelő méretű és beépíthetőségű alkalmazást szerezz be. Segítségünkkel a termelés az optimális eredményeket fogja hozni.


M3 - Megfizethető ár, azaz „ár-érték arány – garancia”, hogy megérje!

Ha termékünk drágább, mint máshol egy, a miénkkel megegyező minőségű (olcsó másolatok természetesen kizárva), és mint azt a tőle elvárt teljesítmény indokolja, akkor visszafizetjük az árkülönbözetet.


Ezzel biztosítunk arról, hogy a Chemplex webshopjában maximálisan jó minőségű hajtóművet vásárolj, a megfelelő nyomatékkal, amely tökéletesen beépíthető a gépedbe - ráadásul értékarányos áron.

Kérdésed van? Kiss László hajtóműszakértő válaszol! Kattints ide!


Kérek egy ajánlatot!


A hajtomu24.hu-ról a cikket a kép alján található, széttartó nyilakra kattintva teljes képernyőn olvashatja.


Korábbi cikkünk nagyméretű Motovario hajtóművekről: http://chemplex.hu/blog/nagymeretu-hajtasok