Szervomotor


Bepillantás a hajtástechnika jövőjébe

Hannoverben jártunk. A kiállítók standját végigkirándulva, számomra egyértelmű, hogy mi a tendencia. Cikkem a Techmonitorban jelent meg, a Hajtástechnikai szakértői rovatban.

Tovább olvasom

Hogyan vásároljon drágán szervóhajtást?

Helyesebben: hogyan kerülje el, hogy a szervóhajtása drága mulatság legyen?

Néhány fontos szempont, amelyek alapján a szervóhajtás paramétereit néhány lépésben meghatározhatja. Böröndi Attila kollégánk írása a Techmonitor 2016. augusztusi számában jelent meg. A teljes cikkért olvasson tovább!

Tovább olvasom

Sokoldalú szervo, a jövő sztárja

Amikor precizitásról, pontosságról beszélünk, jó, ha Sherlock és a svájci óra után az első, ami eszünkbe jut, az a szervóhajtás. A CNC, szerszámgép- és ipari robotgyártók tapasztalatból értik ezt az asszociációt, és jóllehet Önnek is éppen erre a megoldásra van szüksége, a gépébe épített bonyolult mechanikai mozgatás kiváltására. Ráadásul már elérhetőbb, mint gondolná. A beépítési lehetőségek tárháza végtelen, akár ipari vagy hobbi felhasználásra tervezi. Böröndi Attila kollégánk írása a Techmonitor 2016. áprilisi számában jelent meg. A teljes cikkért olvasson tovább!

Tovább olvasom

Ön dönt vagy inkább ráérez? - Szervomotor

Ha Ön már biztos abban, hogy szervomotor lesz a megfelelő, itt a segítség! A Techmonitor novemberi lapszámában megjelent cikkünkből pontosan tudni fogja, mik azok a lépések, amiket meg kell fontolni szervomotor vásárlás előtt.

Tovább olvasom